بیمارستان خصوصی فوق تخصصی تریتا

بیمارستان خصوصی فوق تخصصی تریتا

بیمارستان خصوصی فوق تخصصی تریتا، یکی از بهترین بیمارستان های غرب تهران واقع در چیتگر و همچنین شمال شرقی دریاچه می‌باشد، که در زمینی به مساحت حدود شش‌هزار متر مربع و در زیر بنائی بیش بیست هزار متر مربع در برجی هجده طبقه احداث شده است. این بیمارستان فوق تخصصی با 200 تخت بیمارستانی طراحی شده و قابلیت افزایش ظرفیت نیز در شرایط حاد دارد.

موسسین بیمارستان تریتا در نظر داشته و دارند به منظور ارائه خدمات درمانی با کیفیت عالی، از دستگاه‌های پیشرفته و کادرتخصصی و فوق تخصصی با دانش و تجربه کافی در داخل کشور و نیز پزشکان حاذق مقیم خارج از کشور استفاده نمایند. به همین منظور ساختمان بیمارستان به نحوی اجرا و طراحی شده است که تمامی امکانات و تجهیزات مدرن برای ارائه هر چه بهتر این خدمات از قبل در آن پیش بینی شده و بیماردر طول مدت درمان از بهترین و مجهز ترین شرایط برخوردار می‌گردد.

بيمارستان تریتا كه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران است در راستای مدیریت ارائه خدمات درمانی در چار چوب دستورالعمل اعتباربخشی به منظور ارتقای کیفیت خدمات درمانی، تشخيصی و توانبخشی اهداف ذیل را دنبال می کند.

۱- تأمین ایمنی گیرندگان خدمت و پرسنل مطابق با استانداردهای ملی و بین المللی.

۲- خدمت رسانی با بهترین کیفیت و در بالاترین سطح ممکن به تمامی طبقات جامعه و تأمین نیازها و انتظارات گیرندگان خدمات، کارکنان و در نهایت ارتقاء سطح سلامت جامعه.

۳- ارتقاء سطح دانش عمومی و تخصصی پرسنل با آموزش مستمر، اثربخش و مبتنی بر نیاز

۴- استفاده بهینه از منابع انسانی، مالی، امکانات و تجهیزات در راستای افزایش کارآیی و اثربخشی و در نهایت ارتقاء سطح رضایتمندی

۵- استقرار و اجرای کامل الگوی اعتباربخشی در راستای ارتقاء مستمر کیفیت ارائه خدمات

6- تلاش جهت حضور در گروه بیمارستان های ارتقاء دهنده سلامت (HPH)

۷- حرکت به سمت استقرار کامل توریسم سلامت و ارائه خدمت بهینه به بیماران خارجیمسئولین کلیه بخش ها و واحدها، با مسئولیت پذیری، مسیر حرکت تیم خود را در راستای اهداف و استراتژی های بیمارستان تنظیم نموده و با بازنگری دوره ای از بهبود مستمر خدمات در تمامی امور جاری اطمینان حاصل می نمایند. همچنین در اجرای استراتژی ها، با حداکثر توان علمی و رفتار شهروندی سازمانی ممتاز خود در راستای دست یابی به اهداف گام برخواهند داشت.

در سال 1380 تیمی 12 نفره از پزشکان مجرب، مجتمع پزشکی سهند را تأسیس نمودند. در طی سالیان آتی، یعنی در سال 1384 الی 1385 پس از اوج گرفتن فعالیت های مجتمع، هیئت مؤسسان به این نتیجه رسیدند که مجتمع سهند به علت بالا رفتن تقاضا و حجم کاری زیاد دیگر پاسخ گوی نیاز گیرندگان خدمت نبوده و می بایست به صورت گسترده تر به ارائه خدمات پرداخته شود، بنابراین به تدریج ایده تأسیس یک بیمارستان مجهز شکل گرفت. از میان 12 نفر سرمایه گذار اولیه 6 نفر به عنوان هیئت مؤسس انتخاب گردید و برای تأسیس بیمارستان برنامه ریزی های لازم صورت پذیرفت. این پروژه نیازمند صرف هزینه، زمان بسیار و تشکیل جلسات متعدد داشته و در سال 1385 شرکت ابوریحان طب آریا جهت پشتیبانی فعالیت های پروژه با تلاش هیئت مدیره به مدیریت جناب آقای دکتر خلیل نژاد تأسیس گردید. اولین گام برای تأسیس بیمارستان، یک مکان یابی بهینه و اصولی بود. هیئت مؤسسان با در نظر داشتن شرایط اقتصادی، قیمت زمین، دسترسی به شبکه حمل ونقل، آلودگی محیط، خاک منطقه و امنیت طبیعی در برابر خطراتی چون سیل و زلزله، فاصله از مراکز درمانی دیگر، تراکم جمعیت و … نهایتاً پس از 8 ماه مطالعه و بررسی منطقه 22 انتخاب را انتخاب نمودند. قرار داشتن بیمارستان در منطقه 22 شهرداری، که در شمال غرب تهران واقع شده است و تنها منطقه دارای الگوی شهر سازی و معماری در کشور می باشد. با وجود بیش از 1 میلیون نفر جمعیت پیش بینی شده در طرح تفضیلی و قرارگیری بیمارستان در مسیر بزرگراه ها (بزرگراه تهران – کرج، بزرگراه همت، بزرگراه تهران – شمال، بزرگراه رسالت و بزرگراه آزادگان)، این بیمارستان منحصر به فرد کرده است. با پیگیری های مستمر هیئت مدیره در سال 1386 موافقت اصولی برای تاسیس بیمارستان از وزارت بهداشت اخذ گردید. در ابتدا فرض بر تأسیس یک بیمارستان 100 تختخوابی بود که در شهریور 1386 به 12 نفر و 2 ماه بعد به 30 نفر سهام واگذار گردید. لکن پس از گذشت چند ماه هیئت مؤسسان به این نتیجه رسیدند که بیمارستان دارای قابلیت های بیشتر بوده و امکان ارتقاء بیمارستان به 200 تختخواب وجود دارد، لذا موافقت اصولی پس از انجام مراحل اداری و قانونی برای تأسیس یک بیمارستان 200 تختخوابی اخذ گردید. در همان سال نقشه های بیمارستان آماده و در اواخر سال مجوز گود برداری از شهرداری اخذ گردید. نهایتاً پس از اخذ مجوز در خرداد 1387 گودبرداری با حضور جناب آقای دکتر قالیباف شهردار محترم تهران آغاز گردید و در اواخر این سال کار ساخت و ساز بیمارستان آغاز گردید. از نکات مهم و قابل توجهی که در ساخت بیمارستان تریتا می توان ذکر کرد، تشکیل تیم فنی و اجرایی برای راه اندازی پروژه بود. این اقدام بدان جهت صورت پذیرفت که هیئت مدیره لازم می دانستند که برای سرعت بخشیدن به پروژه به صورت دائم و مستمر با مدیران و کادر تیم فنی در ارتباط باشند. جالب توجه است امکاناتی که خارج از توان و محدوده منابع تیم فنی می بود با همت و تلاش خود هیئت مؤسسان تأمین می گردید. برای مثال کارخانه منتخب فاقد امکان تولید بلوک های ضد حریق بوده و با حمایت ها و پیگیری های هیئت مدیره، خط تولید بلوک ضد حريق را جهت به کارگیری در بیمارستان به کارخانه مذبور اضافه نمودند.

برنامه ریزی استراتژیک مبتنی بر کیفیت رسالت (Mission)

بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی تریتا بعنوان یکی از مجهزترین مراکز تروما و درمانی کشور با بهره گیری از نیروهای مجرب، متعهد، متخصص و با انگیزه و با استفاده از تجهیزات پیشرفته در راستای ارائه خدمات با کیفیت و ارتقای سطح سلامت جامعه گام بر می دارد. مرکز تریتا خود را در قبال ارائه خدمات به روز و در بالاترین سطح ممکن، به تمامی طبقات جامعه، تأامین نیازها و انتظارات گیرندگان خدمت و همچنین توانمند سازی منابع انسانی مسئول می داند.

مزیت های کلی بیمارستان تریتا

- استاندارد و مجهزترین بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کشور

- برترین مرکز اورژانس و تروما در کشور

- دریافت گواهی بیمارستان های ارتقاء دهنده سلامت(HPH) به منظور افزایش کیفیت

- اهداف کلان بیمارستان تریتا

- ارتقاء ایمنی بیماران و کارکنان

- افزایش رضایتمندی گیرندگان خدمت

- ارتقاء مستمر کیفیت خدمات بالینی و غیر بالینی

- مدیریت منابع انسانی

- توسعه نظام مدیریت منابع مالی و کنترل هزینه

- راه اندازی و توسعه فناوری های سلامت